Real Management Services

RMS menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk institusi perniagaan & korporat yang berkaitan dengan Perakaunan, Percukaian, Kesetiausahaan, Pengauditan dan undang-Undang.

Perkhidmatan Kami

Kami sentiasa memberikan servis yang terbaik buat semua.

Pengauditan

Pengauditan

Menurut Akta, Syarikat Sendirian Berhad hendaklah mempunyai Pemegang Saham, Ahli Lembaga Pengarah dan Juruaudit Syarikat. Para pemegang Saham, tidak akan menanggung Liabiliti Syarikat sekiranya Syarikat dikenakan tindakan undang-undang.

Percukaian

Percukaian

Adalah menjadi tanggungjawab setiap Syarikat untuk sentiasa mengemaskini Penyata Akaun Kewangan. Borang Penyata Cukai adalah dokumen yang diperlukan oleh setiap perniagaan iaitu pembayar cukai untuk diserahkan kepada Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia.

Kesetiausahaan

Kesetiausahaan

Antara perkhidmatan kami adalah penubuhan syarikat dan carian maklumat, nasihat untuk memulakan perniagaan dan pematuhan berkanun, pembatalan nama syarikat dan pembubaran secara sukarela, penyediaan dan pemfailan penyata berkanun.

Perakaunan

Perakaunan

Kami menyediakan khidmat perakaunan dan audit berkanun bagi syarikat-syarikat enterprise, sendirian berhad, dan lain-lain lagi. Kami menyediakan laporan kewangan dan menjalankan audit, mengikut piawaian perauditan yang diluluskan. Kami akan memastikan segala maklumat adalah RAHSIA dan SULIT!

Zakat

Zakat

Zakat wajib dikeluarkan hasil daripada harta perniagaan sama ada yang melibatkan barangan atau perkhidmatan. Zakat perniagaan merupakan suatu tanggungjawab yang wajib ditunaikan ke atas mereka yang telah memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan. Untuk khidmat ini, kami berikan 100% PERCUMA!!!

Feedback Pelanggan

Kami amat menghargai semua pelanggan yang memberi kepercayaan kepada kami. Dengan itu, kami memberikan khidmat Pengiraan Zakat secara Percuma samada individu, entreprise mahupun sendirian berhad. Ya, 100% PERCUMA!!!

img

Pada awalnya saya sememangnya sedang mencari syarikat yang dapat membantu saya dalam menyediakan khidmat perakaunan. Hal ini kerana saya ingin mengembangkan lagi aset syarikat saya melalui pembiayaan bank. Syukur dan terima kasih kepada Puan Diyana yang banyak memberi khidmat nasihat kepada saya.

Muhammad Solihin - MS Round Enteprise

WhatsApp WhatsApp Kami Sekarang!